/***** Stylesheet for BLUESNEWS *** MCBC c2019 malmoblues.com ***/

Hej alla bluesälskare!

Hösten är här och årets Bluestält är stängt och rivet. Tack alla som hjälpt till under festivalveckan och tack till alla som kom och lyssnade. Det har varit en fantastisk vecka med bra musik och trevlig publik. Precis som vanligt. Det blir en fest lite längre fram i höst för alla som arbetat i tältet.

 

PÅ GÅNG

Höstens aktiviteter är igång. Nästa bluesjam är 7 oktober. Välkomna då.

21 september blir det Swedish Blues Challenge i Malmö, en deltävling i European Blues Challenge. Det blir en liten bluesfest i sig med musiker och diggare från hela landet. Redan under eftermiddagen blir det mingel och en Bluesmarknad där svenska bluesföreningar och artister kan informera om sina verksamheter och kanske sälja sina produkter. Marknaden blir lite vad deltagarna gör den till och är öppen för allmänheten. Vi får återkomme med detaljer när vi vet mer.

Så blir det final på kvällen. Av 12 insända bidrag har tre band valts ut av juryn till denna final. Spännande att två Malmöband har kvalificerat sig! Det blir nästan ett litet Malmöderby och nu måste ni ju komma och heja på era favoriter!

 

Paradiset i Naestved

Längre fram i höst har vi fått ett bra rabattavtal med Blues Paradise Festival i Naestved. Vi är ett gäng som kommer att åka (med tåg) och ni är välkomna att hänga på. Beställningen är på danskt vis inte helt enkel... 2-dagars-biljetterna kallas 'Partout' och märkta med 'Malmö Blues' och skall kosta 700 DKK. Observera att boendet måste bokas separat. Länkarna finns nedanför.

 

 

SWEDISH BLUES CHALLENGE

21 september

Malmö Live

 

Tävlande band:

Georg Meggs, Ore Island PB,

Bert Deivert/Brian Kramer Duo

Ett tillfälle att träffa bluesälskare från hela Sverige.

 

Gästartist: Alain Apaloo

Läs mer om SBC

 

 

BLUES PARADISE I NÄSTVED

Festival 1-2 november

Späckat med världsartister

 

Rabatt för MCBCs medlemmar!

700:- (DKK) istället för 960:-!

LÄS MER

köp rabattbiljett

Boka boende 'Hotel Midtby'

 

 

Ni får detta nyhetsbrev för att ni är medlemmar i Malmoe-Copenhagen Blues Connexion. Om ni inte vill ha dessa brev i fortsättningen är det bara att klicka på länken ovan, uppge er epostadress och avbeställa. Om ni istället saknar detta brev kan det bero på att vi inte har fått er epostadress. Skiv till info@malmoblues.com så ordnar vi det. Ett bra sätt att följa verksamheten är annars att att gilla oss på sociala medier.