/***** Stylesheet for BLUESNEWS *** MCBC c2019 malmoblues.com ***/

Extra nytt!

 

Personalfesten 7:e nov inställd!
På grund av situationen i samhället med en växande pandemi har styrelsen bedömt att det inte är ansvarsfullt att arrangera en fest. VI tycker det är mycket tråkigt att ställa in men också nödvändigt. Ni som betalt in pengar kommer omgående att få tillbaka dem.

 

Bluesjam
Vi fortsätter dock med våra bluesjam. Jamdagarna har flyttats till första TISDAGEN i månaden. Nästa tillfället blir alltså tisdagen 3 november kl 19:00. Almhögsgatan 14 som vanligt.


Erbjudande!
Medlemmar i MCBC har fått erbjudande om att köpa boken "Living the Blues" för 239 kr (ordinarie pris 339kr). Boken innehåller 400 bilder på temat Highway 61, the Blues Highway. Det är en rikligt illustrerad text där man följer författarnas resa från New Orleans till Chicago, i blueslegendernas fotspår.

Beställning görs till contact@livingtheblues.se . Ange medlemskap i föreningen.

 

Glöm inte att ni också har10 % rabatt i skivbutiken Blue Desert Music. Östra Förstadsgatan 33, Malmö. www.bluedesertmusic.com

 

----------------------------------------------------------------------------

Ni får detta nyhetsbrev för att ni är medlemmar i Malmoe-Copenhagen Blues Connexion. Om ni inte vill ha dessa brev i fortsättningen är det bara att klicka på länken ovan, uppge er epostadress och avbeställa. Om ni istället saknar detta brev kan det bero på att vi inte har fått er epostadress. Skiv till info@malmoblues.com så ordnar vi det. Ett bra sätt att följa verksamheten är annars att att gilla oss på sociala medier.