/***** Stylesheet for BLUESNEWS *** MCBC c2019 malmoblues.com ***/

Hej alla bluesälskare!

Vi börjar blicka framåt nästa år. En händelse som planeras nu är European Blues Challenge i april. Vi planerar en gemensam bussresa med Malmöbandet Ore Island för att supporta dem där nere. Vi ni föjla med är det idé att skaffa biljetter redan nu och meddela styrelsen att ni vill åka med. Vi behöver ju veta hur stor buss vi skall hyra... Vi kommer att åka tidigt torsdag 16:e och kommer hem sent söndag 19:e.

 

PÅ GÅNG

Vi har årets sista bluesjam den 2 december. Välkomna då. I övrigt har vi inte mycket på gång just nu. Snart startar alla de kolesterolrika julborden, firmafesterna och familjemiddagarna och styrelsen behöver sätta sig ner och planera för nästa år.

 

Betal årsavgiften

Jag måste påminna om att det är dags att betala medlemsavgiften för 2020. För avgiften får ni 4 nummer av MCBC bulletinen, löpande information samt, om ni betalar före 1 mars, rösträtt på årsmötet. Betala redan idag, enklast genom att scanna koden nedan med swishtelefonen.

Passa på att uppdatera adressuppgifter och telefon om det förändrats under året. Det görs bäst via mail.

Som vi tidigare meddelat så har vi nya rutiner kring medlemslistan på grund av personuppgiftslagen och medlemmar som ej betalt före 1 mars att strykas ur registret.

 

EUROPEAN BLUES CHALLENGE

17-18 april 2020

Zaanstad (Amsterdam)

 

Tävlande band:

Ore Island Penitentiary Band representerar Sverige

 

Läs mer om EBC

 

 

BETALA ÅRSAVGIFTEN

Scanna med kameraikonen i Swish-appen

Kompletera med namn

 

 

Bankgiro: 5291 - 6376

Swish: 123 097 11 01

200:-

 

 

 

Ni får detta nyhetsbrev för att ni är medlemmar i Malmoe-Copenhagen Blues Connexion. Om ni inte vill ha dessa brev i fortsättningen är det bara att klicka på länken ovan, uppge er epostadress och avbeställa. Om ni istället saknar detta brev kan det bero på att vi inte har fått er epostadress. Skiv till info@malmoblues.com så ordnar vi det. Ett bra sätt att följa verksamheten är annars att att gilla oss på sociala medier.