/***** Stylesheet for BLUESNEWS *** MCBC c2019 malmoblues.com ***/

Hej alla bluesälskare!

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar föreningen alla er bluesdiggare. Vi ser fram emot ett nytt år och ett nytt decennium fylld med musik!

 

PÅ GÅNG

Det blir bluesjam igen måndag 6 januari. Välkomna då.

Sen planerar vi som sagt en resa till Amsterdam med Malmöbandet Ore Island för att supporta dem på European Blues Challenge 17-18 april. Vill ni föjla med är det viktigt att anmäla er så snart som möjligt. Börja med att köpa biljetter, följ länken nedan, och meddela sedan styrelsen så försöker vi ordna gemensamt hotell. Vi kommer att åka tidigt torsdag 16:e och kommer hem sent söndag 19:e april.

Betal årsavgiften

Jag påminner om att det är dags att betala medlemsavgiften för 2020. För avgiften får ni 4 nummer av MCBC bulletinen, löpande information samt, om ni betalar före 1 mars, rösträtt på årsmötet. Och, framför allt, så stöttar ni kulturlivet i Malmö. Betala redan idag, enklast genom att scanna koden nedan med swishtelefonen.

Passa på att uppdatera adressuppgifter och telefon om det förändrats under året. Det görs bäst via mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EUROPEAN BLUES CHALLENGE

17-18 april 2020

Zaanstad (Amsterdam)

 

Tävlande band:

Ore Island Penitentiary Band representerar Sverige

 

Läs mer om EBC

 

 

BETALA ÅRSAVGIFTEN

Scanna med kameraikonen i Swish-appen

Kompletera med namn

 

 

Bankgiro: 5291 - 6376

Swish: 123 097 11 01

200:-/år

 

 

 

Ni får detta nyhetsbrev för att ni är medlemmar i Malmoe-Copenhagen Blues Connexion. Om ni inte vill ha dessa brev i fortsättningen är det bara att klicka på länken ovan, uppge er epostadress och avbeställa. Om ni istället saknar detta brev kan det bero på att vi inte har fått er epostadress. Skiv till info@malmoblues.com så ordnar vi det. Ett bra sätt att följa verksamheten är annars att att gilla oss på sociala medier.