/***** Stylesheet for BLUESNEWS *** MCBC c2019 malmoblues.com ***/

Hej alla bluesälskare!

Hösten närmar sig plötsligen med stormsteg. Men vi hoppas kunna njuta av värmen ett tag till. Och så blir det en massor av blues redan i augusti.

 

PÅ GÅNG

Bluesjammen är tillbaka igen redan måndag 5:e augusti. Onsdag den 7:e augusti är vi stolta att presentera en konsert på Palladium med Jack Broadbent, som vi försökt få hit i tre års tid och nu äntligen lyckats. Sen öppnar Bluestältet på fredagen den 9:e och vi har 8 dagar gratis blues att se fram emot. Personal behövs, ni som inte anmält ert intresse är det hög tidatt göra det nu!

21:e september anordning vi Swedish Blues Challenge, en deltävling i European Blues Challenge. Det blir en liten bluesfest i sig med musiker och diggare från hela landet. Under eftermiddagen blir det mingel och final på kvällen. Dessutom roligt att meddela att två malmöband är uttagna till finalen! Nu får ni komma och heja på era favoriter!

Längre fram i höst har vi fått ett bra rabattavtal med Blues Paradise Festival i Naestved. Vi är ett gäng som kommer att åka (med tåg) och ni är välkomna att hänga på. Beställningen är på danske vis inte helt enkel... 2-dagars-biljetterna kallas 'Partout' och märkta med 'Malmö Blues' och skall kosta 700 DKK. Observera att boendet måste bokas separat. Länkarna finns nedanför.

 

VIKTIGT! För alla tältarbetare

TORSDAG 8 AUGUSTI KL 19:00

Det blir en kickoff för alla tältarbetare backstage i tältet på Altonaparken. Vi bjuder på information och samkväm med lite mat och dryck.

 

I samarbete med Musik i Syd

JACK BROADBENT

7 Augusti 2019

Palladium

Soloartisten Jack Broadbent har senaste åren gjort

internationell karriär som en nyskapare inom blues- och rootsmusiken

Vi erbjuder den enda konserten i Sverige

Medlemsrabatt

Lyssna på youtube

Köp biljetter

 

 

SWEDISH BLUES CHALLENGE

21 september

Malmö Live

 

Tävlande band:

Georg Meggs, Ore Island PB,

Bert Deivert/Brian Kramer Duo

Ett tillfälle att träffa bluesälskare från hela Sverige.

 

Gästartist: Alain Apaloo

Läs mer om SBC

 

 

BLUESTÄLTET 2019

9-16 augusti, Altonaparken

Gratis blues i åtta dagar!

21 band uppträder och det blir jam varje vardag

SE Hela Programmet

 

Volontärer behövs. Anmäl er till info@malmoblues.com

 

BLUES PARADISE I NÄSTVED

Festival 1-2 november

Späckat med världsartister

 

Rabatt för MCBCs medlemmar!

700:- (DKK) istället för 960:-!

LÄS MER

köp rabattbiljett

Boka boende 'Hotel Midtby'

 

 

Ni får detta nyhetsbrev för att ni är medlemmar i Malmoe-Copenhagen Blues Connexion. Om ni inte vill ha dessa brev i fortsättningen är det bara att klicka på länken ovan, uppge er epostadress och avbeställa. Om ni istället saknar detta brev kan det bero på att vi inte har fått er epostadress. Skiv till info@malmoblues.com så ordnar vi det. Ett bra sätt att följa verksamheten är annars att att gilla oss på sociala medier.