Fifth Swedish Blues Challenge 2019

Malmö Live, Kuben

21 September

Kl 19:00

 

Utmaningen är ett led i International Blues Challenge och vinnaren i Malmö går vidare till Europatävlingen i Amsterdam våren 2020.

Konferencier

Johan Lundén. Johan är frilansande musikalartist, toastmaster, konferencier och bluesmusiker. Han kommer att guida er genom kvällen.

Gästartist

Alain Apaloo (Togo/DK). Alain kommer från afrikanska Togo men har bott flera år i Köpenhamn. Hans koncerter är en energifylld upplevelse med musik som bottnar i hans afrikanska blues.

=> Ni kan läsa mer om Apaloo här!

 

För medlemmar i EBU

Under eftermiddagen har vi sluten träff för allt branschfolk på hotell Clarion vilket är i samma byggnad som Malmö Live. Vi bjuder på mingel och föreläsning.
Det ges även möjlighet för alla att marknadsföra sina produkter, föreningar, artister eller festivaler på en så kallad 'Bluesmarket' utan kostnad. Vi tillhandahåller ett bord där man kan visa och sälja sina produkter. Det enda ni behöver göra är att anmäla ert intresse.

Skriv till info@malmoblues.com

 

Biljetter till kvällen

250 SEK

Biljetter säljs via MalmoLive.se

 

Boende

Enklast är att boka boendet på Clarion Hotel som ligger i samma byggnad som konsertsalen.

Ett något billigare alternativ är Comfort Hotell, Carlsgatan 10, 100 meter från järnvägsstationen. Uppge kampanjkoden "blues" när ni beställer.

Mat

På Malmö Live finns en restaurang på bottenplan med bra meny, samt en skybar med en fantastisk vy över staden och som även tillhandahåller en del ätbart.
Annars rekommenderar vi Lilla Torg, 400 meter söder om Malmö Live, där det är gott om restauranger för alla smaker och där man kan känna på det malmöitiska utelivet.

Parkering

Hotellparkering finns under Clarion Hotel.

 

 

Länk till: SBC Webbsida

Foto: HP Nilsson