/***** Stylesheet for BLUESNEWS *** MCBC c2019 malmoblues.com ***/

OBS! Det går ej att svara på detta utskick! Brevlådan bevakas ej.

 

Hej bluesvänner!

Av tekniska skäl har MCBC-bulletinen inte kunnat tryckas denna gång. Vi ber om ursäkt för det och ni får ha ett nummer till godo.

Jag passar på att påminna om årsmötet i morgon, måndag. Kallelsen sändes ut med denna Bluesnews i januari.

Jag vill också påminna om att vi kommer att göra några resor under året. Närmast i tiden är Portugal. För den som är lite ressugen finns en lista på resmål här nedanför.

Ha en fin vår! Hans-Peter

 

---------------------------------------------------------------------------

Årsmöte

Måndag 11:e mars kl 19:00

Almhögsgatan 14, Malmö

Endast registrerade medlemmar har tillträde. Verksamheten för 2023 kommer att avhandlas och nya styrelsemedlemmar skall väljas för 2024. Föreningen bjuder på kaffe och bullar.

 

Dagordning:


§ 1: Mötets öppnande
§ 2: Val av mötesordförande
§ 3: Val av mötessekreterare
§ 4: Val av justeringsperson
§ 5: Mötets stadgeenliga utlysande
§ 6: Godkännande av dagordningen
§ 7: Verksamhetsberättelse
§ 8: Ekonomisk berättelse
§ 9: Revisionsberättelse
§ 10: Ansvarsfrihet
§ 11: Val av styrelseledamöter
§ 12: Val av ordförande
§ 13: Val av revisor
§ 14: Val av valberedning
§ 15: Information
§ 16: Övriga frågor
§ 17: Mötets avslutning

 

---------------------------------------------------------------------------

 

Under året kommer vi att göra några resor till festival runt Sverige och Europa.

 

Portugal 4-9 april

Vi reser till Braga i Portugal och bevittnar European Blues Challenge. 24 europeiska band deltar och vi kommer att frottera oss med musiiker och bluesnördar från hela kontinenten. Från Sverige kommer 'The Blue Benders', ett ungt band med bland annat gitarristen Edvin Öström och sångaren Samson att tävla.

Det blir naturligtvis mycket kring aktiviteter och vi tänkte att stanna någon extra dag och turista i grannstaden Porto. Vi reser därför hem måndag eller tisdag lite beroende på önskemål. Vi räknar att det kostar under 5000 SEK per person och då reser vi utan bagage. Vill ni följa med är det hög tid att anmäla sitt intresse nu för att kunna boka billigt flyg.

 

Åmål 11-14 juli.

För tionde gången åker vi till Åmåls Blues Fest i juli. Vi bilar upp på förmiddagen torsdagen 11:e juli och kommer tillbaka på söndagkväll, 14:e juli. Festivalen i Åmål har alltid varit en trevlig och inspirerande resa med lokala svenska artister och ditresta utländska kändisar i en pittoresk miljö. Sista dagen, söndagen, är vikt för ett mer akustiskt utbud i den gamla kyrkan, vilket brukar vara helgens höjdpunkt.
Vi har centralt boende mitt i staden i gemensam lägenhet och anordnar frukost själva. Vi ni följa med är det dags att boka sig nu för att säkra boendet.

 

Borås hösten

Swedish Blues Challenge blir i Borås 12:e oktober. Fyra band deltar och det brukar bli någon form av förfest och mingel. Kanske blir det en endagsutflykt.

 

Östersund 23-28 oktober

Vi besökte Östersund förra året och blev myckt positivt överraskade. Bra artistutbud och allt praktiskt arrangerat i samma byggnad. Själva festivalen är 25-26:e med en förfest 24:e. Vi reser nattåg upp den 23:e och reser hem med nattåget söndagkväll, hemma måndag morgon.

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------

Glöm inte att ni har10 % rabatt i skivbutiken Blue Desert Music. Östra Förstadsgatan 33, Malmö. www.bluedesertmusic.com

----------------------------------------------------------------------------

DAGS ATT BETALA MEDLEMSAVGIFT

200 kr, gäller för 2024

Scanna med Swish-appen

Kompletera med namn

 

 

Bankgiro: 5291 - 6376

Swish: 123 097 11 01

200:-/år

 

 

 

Ni får detta nyhetsbrev för att ni är medlemmar i Malmoe-Copenhagen Blues Connexion. Om ni inte vill ha dessa brev i fortsättningen är det bara att klicka på länken ovan, uppge er epostadress och avbeställa. Om ni istället saknar detta brev kan det bero på att vi inte har fått er epostadress. Skiv till info@malmoblues.com så ordnar vi det. Ett bra sätt att följa verksamheten är annars att att gilla oss på sociala medier.